Contact: ,
0

d.FIVE APARTMENT ARANYKÉZ

50m2, , , Sleeps, 1 Bedroom

Description

Az Apartment Aranykéz szállása Budapesten található, 700 m-re a Szent István-bazilikától és a Dohány utcai zsinagógától. A szálláshely 800 m-re helyezkedik el a Lánchídtól. Egész területén ingyenes a Wi-Fi-hozzáférés.

A konyhában sütő és mikrohullámú sütő áll rendelkezésre. A kellemes időtöltést síkképernyős, műholdas TV szolgálja. A saját fürdőszobában kád vagy zuhanyzó vehető igénybe.

A Budai vár 900 m-re, míg az Állami Operaház 1 km-re látogatható az Apartment Aranykéz szállásától. A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 17 km-re található.

Történelem, Városi séták és Kultúra a javából! Nem csoda, hogy Belváros - Lipótváros, Budapest V. kerülete az utazók kedvence.

Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Budapest egyik legkedveltebb része.

Értékelések szerint ez a legjobb ár-érték arányú szállás Budapesten! A vendégek itt többet kapnak a pénzükért, mint a város más szállásain.


GES: , DPE:
* Monthly rates do not include agency fees (please see our terms and conditions) For daily and weekly rentals our rates may vary depending on season and length of stay, please contact us by clicking here so we can give you the price for your stay. Refundable security deposit: 1 month rent for stays up to 6 months, 2 months for longer stays. Call us Free from the USA at + 1 646 808 0250 or Skype us!
See more apartments

Get in touch!

Searching for a convenient apartment in central Budapest to stay for a few days? Thinking of renting or buying an apartment in our historical capital? Contact d.Five today!


Phone Number:

Email Address: